Puk en Muk kinderkleding

 

Deze winkel is nog in aanbouw maar wie er zeker een plaatsje in zullen krijgen zijn mijn gebreide vriendjes!

 

 

Van 4 houten rekken van het Houthoekje (www.houthoekje.nl) heb ik zelf een kastenwand gemaakt voor in de kinderwinkel Puk en Muk. Ik had eerst de losse rekken gekocht met het idee om die tegen de achterwand te plaatsen, maar ik vond bij nader inzien een hele kastenwand toch mooier. Dus met wat hout en sierlatjes en sateprikkers voor de hangstangen is het een geheel geworden. De kast is 60 cm breed en 20 cm hoog.

 Ik ben de kast aan het vullen. Er kan wel heel veel in. Dat is leuk, maar wel veel werk. Nu heb ik weer een jurkje gebreid om in de kast te hangen.

Mei 2014. De kast is eindelijk gevuld! Er kan hier en daar nog wel wat bij maar voor nu is het vol. De kast staat intussen in de Puk en Muk winkel en nu kan ik de winkel verder gaan vullen. Ik heb de hele kast gefotografeerd maar ook wat opnamen gemaakt van dichtbij. Dan kun je beter zien wat er allemaal in hangt en ligt.

   
Nog een jurkje dat ik gebreid heb. Het hangt ook in de kast.

Het is vandaag, 17 augustus 2014, echt knutselweer. Ik heb een zwart metalen wagentje gepimpt om in de Puk en Muk winkel te zetten. Het is erg klein en alle popjes die ik heb zijn te groot op dit exemplaar na. Ik vind het niet echt een mooi popje maar voor nu moet het maar.